Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Лечебно хранене  »  Вредни храни  »  Как храненето на съвременния човек води до кандидоза и болест на Хашимото?

Как храненето на съвременния човек води до кандидоза и болест на Хашимото?

Как храненето на съвременния човек води до кандидоза и болест на Хашимото?

Синдромът на Хашимото и кандидозата са две от най-разпространите страдания на съвременния човек. Кандида може да се появи по различни причини, примерно богатата на захар диета, преработените въглехидрати и рафинираните зърнени храни. Приемът на голямо количество от тези храни е причина гъбичките да започнат да се размножават неконтролируемо. Употребата на широкоспектърни антибиотици, противозачатъчни таблетки, бременност, орални кортикостероиди, противоракови терапии, диабет, отслабена имунна система са също повод да говорим за кандидоза. Тиреоидитът на Хашимото е типично автоимунно заболяване, което бързо може да наруши качеството ви на живот. Важна за него е също диетата ви, както и предпазването от инфекции, остро или хронично нервно напрежение, стрес.  В това видео ще научите как да се храните, ако вие имате такава диагноза.

Холистичният лекар Огнян Пелов ще ви разкаже за особеностите на храненето при тези болести, както и ще ви разкаже за ролята на глутена в диетата на страдащите от тези заболявания. Холистичният подход подпомага запазването на здравето и превенцията.

 

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 2149

Препоръчани продукти

Коментари за Как храненето на съвременния човек води до кандидоза и болест на Хашимото?

    Подобни статии